Translate

Polish Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian
Aleksandar Trajkovski obiecuje lepszą formę po Nowym Roku
sobota, 17 grudnia 2011 09:03

Macedoński napastnik, belgijskiego Zulte Waregem - Aleksandar Trajkovski w wywiadzie dla sporza.be obiecał, że po Nowym Roku kibice zobaczą jego prawdziwe umiejętności!

Aleksandar w rozmowie z belgijskim serwisem wyznał, że jego słaba forma z początku sezonu, spowodowana była śmiercią jego ojca, z którą nie potrafił sobie poradzić.

Trajkovski stwierdził:

„Mój ojciec zmarł tuż przed podpisaniem kontraktu z Zulte, co miało katastrofalny wpływ na moją formę psychiczną i motywację, nie myślałem o piłce, a o zmarłym ojcu. Śmierć ojca była dla mnie wielkim ciosem, z którym nie potrafiłem sobie poradzić. Mój ojciec był dla mnie wielkim bohaterem i moim największym kibicem. Kiedy ma się 19 lat i jest się daleko od domu, strasznie ciężko poradzić sobie z takim problemem. Moja mama była u mnie, ale kiedy tylko wyjechała problemy wracały, ale mama wraca na Nowy Rok, a wy zobaczycie prawdziwego Trajkovskiego!

Ostatnio zdobyłem najpiękniejszą bramkę w karierze, którą chciałbym zadedykować mojemu zmarłemu tacie”:

Trajkovski zakończył rozmowę mówiąc:

„Kibice w Macedonii zobaczą mnie, jako następcę Gorana Pandeva”, którego nazwał najlepszym graczem wszechczasów.

Komentarze (0)Add Comment

Napisz komentarz
smaller | bigger

security code
Wpisz poniżej kod antyspamowy

busy

Powiązane: