|
poniedziałek, 23 maja 2011 19:38 |
Reprezentant Bośni i Hercegowiny, Semir Stilić, najprawdopodobniej opuści po tym sezonie szeregi Lecha Poznań. Władze "Kolejorza" oznajmili pomocnikowi, że może odejść, w momencie kiedy otrzymają za niego "dobrą ofertę".
W prasie od dłuższego czasu przewijają się doniesienia jakoby zaangażowaniem Stilića zainteresowani byli niemieccy pierwszoligowcy: Borussia M'gladbach i Vfb Stuttgart. Gladbach oferuje podobno 1,5 mln euro, ale do ewentualnego transferu będzie mogło dojść tylko w przypadku utrzymania tego klubu w Bundeslidze...
"Nie wiem dokładnie jak dobra musiałaby być ta oferta, ale sądzę, że Lech nie puści mnie za cenę niższą niż 2 miliony euro..." - stwierdził Semir w wywiadzie dla portalu SportSport.ba i dodał: "Z tego co wiem, do tej pory nie otrzymałem żadnej konkretnej propozycji. O Borussii M'gladbach wiem tylko tyle, że taki klub istnieje (śmiech), a o zainteresowaniu moją osobą ze strony Niemców słyszałem tylko z mediów. W każdym razie sezon jeszcze trwa, tak więc do ewentualnych pierwszych rozmów dojdzie dopiero po jego zakończeniu".
 |