Translate

Polish Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian
Semir Stilić: Lech wyraził zgodę na mój transfer
poniedziałek, 23 maja 2011 19:38

Reprezentant Bośni i Hercegowiny, Semir Stilić, najprawdopodobniej opuści po tym sezonie szeregi Lecha Poznań. Władze "Kolejorza" oznajmili pomocnikowi, że może odejść, w momencie kiedy otrzymają za niego "dobrą ofertę".

W prasie od dłuższego czasu przewijają się doniesienia jakoby zaangażowaniem Stilića zainteresowani byli niemieccy pierwszoligowcy: Borussia M'gladbach i Vfb Stuttgart. Gladbach oferuje podobno 1,5 mln euro, ale do ewentualnego transferu będzie mogło dojść tylko w przypadku utrzymania tego klubu w Bundeslidze...

"Nie wiem dokładnie jak dobra musiałaby być ta oferta, ale sądzę, że Lech nie puści mnie za cenę niższą niż 2 miliony euro..." - stwierdził Semir w wywiadzie dla portalu SportSport.ba i dodał: "Z tego co wiem, do tej pory nie otrzymałem żadnej konkretnej propozycji. O Borussii M'gladbach wiem tylko tyle, że taki klub istnieje (śmiech), a o zainteresowaniu moją osobą ze strony Niemców słyszałem tylko z mediów. W każdym razie sezon jeszcze trwa, tak więc do ewentualnych pierwszych rozmów dojdzie dopiero po jego zakończeniu".

Komentarze (1)Add Comment
...
Napisane przez Misiek13, sierpień 29, 2011
Wielka szkoda że Stilić może opuścić Lecha.Mimo tego że jestem z Gdańska i kibicuje LECHII, to lubię Semira.

Napisz komentarz
smaller | bigger

security code
Wpisz poniżej kod antyspamowy

busy

Powiązane: