Były serbski napastnik m.in. Partizana, Chelsea, Fenerbahce, Atletico Madryt i PSG, Mateja Kezman, przyleciał w niedzielę do Hong Kongu, gdzie zawarł kontrakt z drużyną South China - najpopularniejszym i najbardziej utytułowanym miejscowym klubem. 31-latek odbył dziś pierwszy trening ze swymi nowymi kolegami z zespołu, wśród których znajduje się były pomocnik Manchesteru United, Nicky Butt.
"Dziękuję władzom klubu, że zdecydowały się mnie tutaj sprowadzić. Rozpoczynam nowy rozdział w swojej karierze. South China zdobyło aż 40 mistrzowskich tytułów. Klub jest świetnie zorganizowany i posiada jeden z najpiękniejszych stadionów na tym kontynencie. Wkrótce rozpoczniemy walkę w azjatyckim Challenge Cup'ie. Nie mogę się już doczekać swych pierwszych goli w nowych barwach" - powiedział w rozmowie z dziennikarzami Kezman.
Komentarze (3)
... Napisane przez zcs,
styczeń 25, 2011
Stronka upadla?Brakuje mi wyszukiwarki.I reklamujcie sie na forach bukmacherskich i na portalach pilkarskich,bo przypadkiem tu trafilem.
+0
... Napisane przez admin,
styczeń 27, 2011
a tam upadła - działa i będzie działać, choć faktycznie newsy pojawiają się bardzo rzadko...
przy okazji - stale poszukujemy newsmanów chętnych do współpracy ;)
+0
... Napisane przez piotr,
styczeń 27, 2011
Przerwa zimowa trwa, już niedługo rusza liga a wraz z nią całkiem sporo newsów to mogę obiecać :) pozdrawiam