Translate

Polish Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian
Isailović między Partizanem, a ... Zagłębiem
Serbia
Wpisany przez Wojciech Przybylski   
sobota, 26 grudnia 2009 21:57

Rezerwowy bramkarz reprezentacji Serbii, Bojan Isailović, zaraz po Nowym Roku powinien zadecydować o swym nowym miejscu zatrudnienia. W walce o podpis zawodnika biorą udział takie drużyny jak Partizan Belgrad, kilka klubów rosyjskich, francuskich i "czarny koń" tego "wyścigu" - Zagłębie Lubin!

Serbskie media łączą gracza z Partizanem, ale prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy to właśnie Polacy przedstawili golkiperowi najkorzystniejsze warunki i najprawdopodobniej dane nam będzie podziwiać wkrótce jego grę na boiskach naszej Ekstraklasy:

- Ze strony Partizana tak na dobrą sprawę nikt się ze mną nie kontaktował, tylko mój menedżer oznajmił mi krótko i bardzo ogólnie, że "czarno-biali" wykazują zainteresowanie moją osobą. Nie mam zamiaru ukrywać, że najkonkretniejszą ofertę otrzymałem z Polski - byłem już w Lubinie, sprawdziłem jakie są tam warunki i jestem zachwycony. Zagłębie kończy budowę nowoczesnego stadionu, klub ma potężnego sponsora, a umowa jaką mi zaoferowano będzie nadzwyczaj lukratywna, jak na polskie warunki - jeśli dojdzie do jej podpisania stanę się jednym z najlepiej opłacanych zawodników ligi - ujawnił były golkiper Cukaricki Belgrad w rozmowie z dziennikarzem "Sportskiego Żurnala".

Komentarze (0)Add Comment

Napisz komentarz
smaller | bigger

security code
Wpisz poniżej kod antyspamowy

busy

Powiązane: